Home » Proiecte încheiate sau în desfășurare

Proiecte încheiate sau în desfășurare

PROIECTUL CRED

Prin Proiectul CRED, începând din 2019, suntem parte la o premieră în ceea ce privește recunoașterea publică a activităților creative desfășurate la clasă de către profesorii din sistemul de învățământ primar și gimnazial. La gala “Creatorilor de ecucatie” 2020-2021, județul Bihor a fost reprezentat de colega noastră Daniela Onița. Felicitări tuturor și mult succes!

Mai multe detalii aici :link

Târg caritabil  de Crăciun la Școala Gimn. Nr 11

 

Proiect câștigat Ja România

 Școala Gimnazială Nr. 11 a fost pe primul loc  în cadrul proiectului „Școala și viitorul meu”, organizat de Junior Achievement România cu susținere financiară din partea Telekom Romania. Școala noastră a primit un pachet Smart Board în valoare de 1400 Euro.

  Mulțumim copiilor care s-au implicat, celor trei cadre didactice implicate : Daniela Onița, Violeta Paruș și Erica Furtoș și conducerii școlii. 

  Articol apărut în bihon.ro

Proiect 1 Decembrie Digital

   Elevii Școlii Gimnaziale Nr.11 Oradea, sub îndrumarea profesorilor Onița Daniela, Gurău Dorina, Violeta Paruș, Mariana Lup au creat pe tema Zilei Naționale proiecte în Paint. Paint 3D, Pivot Animator, Gifmaker, Minecraft și Power P.oint.

   Juriul condus de doamna director Carmen Galutz a desemnat câștigătorii.

Campania Kinder felie de lapte

      Mulțumim tuturor  participanților care s-au implicat în campaniaUn vot pentru o carte” la nivel de școală, în urma căreia firma a donat bibliotecii școlii 280 cărți noi în valoare de peste 8.390 lei. Titlurile alese sunt anume pentru copii, preponderent din listele de lecturi propuse în noile manuale, cu ajutorul cărora am reuşit să dăm un refresh lecturii.

        A fost o campanie de durată (01.03.-14.04.2019), o acțiune comună a profesorilor, părinților, elevilor, familiilor, prietenilor care, datorită spiritului de solidaritate, au adus școala pe LOCUL V NAȚIONAL, ceea ce nu este deloc de neglijat. Campania a adus multe beneficii: dialoguri pe tema lecturii, descoperirea unor oameni deosebiți, participarea la întâmplări interesante, comunicarea eficientă, colaborarea; de aceea putem afirma: CULTURA UNEȘTE OAMENII. Dar mai mult decât atât, s-a demonstrat din nou că mottoul  școlii noastre, ”Nu zidurile fac o școală, ci spiritul ce domnește într-însa.” (Ferdinand I), este autentic şi ne reprezintă.

       Proiectul Cercului de lectură ”Călător în galaxia lecturii”, care își desfășoară activitatea prin întâlniri lunare  de peste 11 ani în școala noastră, contribuie substanțial la formarea atitudinii pozitive față de lectură prin diverse acțiuni.

      Prin votul participanților s-a dovedit astfel respectul față de școală, educație, existența unui spirit tânăr, inovator, autentic, iubitor de cultură și copii,  aprecierea față de  CARTE.

    Fiecare carte este o oglindă. Privește-te în ea!

CAMPANIA CONTINUĂ ȘI ÎN OCTOMBRIE-NOIEMBRIE 2019!!!

VĂ FACEȚI UN CONT ȘI VOTAȚI CU EL ZILNIC PÂNĂ ÎN 30 NOIEMBRIE  ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 11-

Intrați pe site pentru a vota  aici!!!

———————————————————————————–

Proiecte :

Clasa a VII-a D   
  
       Activitățile educative sunt necesare pentru dezvoltarea concepțiilor, deprinderilor și mentalităților adolescenților.
        Elevii clasei a VII-a D dau tonul acestui “sezon”extracurricular prin diversitatea proiectelor în care sunt implicați. Antrenați de prof. dirig., Simona Avram și cu sprijinul doamnei prof. Andra Codău, acești elevi reușesc să se aventureze într-o lume supusă schimbării prin inovație, creație și prin promovarea unor valori durabile.
       Principiile morale, capacitatea discernerii binelui de rău, conștientizarea pericolelor sunt factori care au stat la baza implementării, implicării și dezvoltării acestor proiecte. Prin parteneriatul cu unele instituții precum Agenția Națională Antidrog, Avocatul Poporului, Agenția Națională împotriva traficului de persoane, Banca Națională a României etc., s-a reușit deschiderea unor noi orizonturi, îndrumând copiii spre îmbunătățirea cunoașterii drepturilor și obligațiilor unui adolescent, spre modalități de a spune
“NU” viciilor actuale.
prof. dirig., Simona Avram

———————————————————————————————-

 

EcoȘcoala

Activități din anul școlar 2017-2018

Activități din anul școlar 2016-2017

11 MAI 2017 – Activitatea Comitetului ECO

Comitetul ECO al Școlii Gimnaziale Nr.11 Oradea a făcut o ieșire școlară în cadrul proiectului european „Mănâncă responsabil!” susținut de programul mondial ECO-ȘCOALA, în data de 11 mai 2017.

În loc. Nojorid, la soc. Andromi, elevii au observat modalitățile de prelucrare a cărnii, dar au fost interesați despre proveniența cărnii, cum au fost crescute animalele respective.

În loc. Apateu, la sera Heritage, elevii au avut posibilitatea să vadă cum se obțin legumele bio, sănătoase și responsabile. S-au bucurat și de prezența unor iepurași și a unui căluț (că doar iubim animalele).

Prof. Angela Nuța

PROIECTE ale BIBLIOTECII:

Proiectul Scolii-Cercul de Lectura
Cerc de Lectura- 2016-2017

ALTE PROIECTE ALE ȘCOLII